Psychologenpraktijk GOB Amsterdam Oost

Psychologen- & therapeutenpraktijk

GOB Amsterdam-Oost

Psychologen- en therapeutenpraktijk amsterdam-oost

Motivatie 

– Psychologenpraktijk Amsterdam-Oost

Motivatieproblemen komen vaak voor tijdens studie maar ook op het werk. Wat maakt dat je niet tot actie komt terwijl je weet wat de negatieve consequenties kunnen zijn? Motivatieproblemen komt in de praktijk en tijdens de therapie vaak naar voren. 

Motivatieproblemen komen veelal naar voren tijdens de studie maar ook tijdens het werk. Maar ook op andere vlakken. Een keer iets niet willen is geen probleem. Maar wanneer dit structureel de kop op duikt, dan kan je in de problemen komen. Zoals cijfers die kelderen, deadlines die niet gehaald worden of achterstallig werk dat zich ophoopt. Wellicht heb je een eigen bedrijf waarbij je merkt dat je niet meer gemotiveerd bent. Kortom; er gaat iets is in de motivatie. Omdat langdurig gebrek aan motivatie kan leiden tot problemen en mogelijk ook psychosociale problemen, is therapie een goede eerste stap. 

Je kan je hieronder aanmelden. Ben je benieuwd naar de soorten therapie bij praktijk Amsterdam-Oost, klik hier. Ben je benieuwd naar de overige hulpvragen, klik hier

Waar jij tegen aan kan lopen