Psychologenpraktijk GOB Amsterdam Oost

Psychologen- & therapeutenpraktijk

GOB Amsterdam-Oost

Psychologen- en therapeutenpraktijk amsterdam-oost

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

– Psychologenpraktijk Amsterdam-Oost

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een therapievorm binnen psychologen- en therapeutenpraktijk Amsterdam-Oost dat je helpt om bewust te zijn van jouw interpretaties en zowel jouw verbale als non- verbale communicatie. Ook helpt deze therapievorm  hoe dit van invloed is op onbewuste processen in jouw brein.

Met NLP-therapie kan leren doeltreffender te denken, daarbij te handelen en duidelijker te communiceren. Het helpt daarbij ook om je makkelijker een volgende stap te zetten richting jouw vastgestelde doelen.

Via meerdere zintuigen neem je veel waar en neem je onbewust ook heel veel meer waar. Op veelal onbewust niveau geef je klaar aan wat je ziet, voelt of hoort. Zo wordt jouw ‘bril’ gekleurd of te wel jouw perceptie en kijk op de dingen. Vanuit hier wordt jouw denken, voelen en gedrag bepaald. Door dit helder te krijgen, krijg je inzichten in jouw probleem, hoe je kan bijsturen en wat een mogelijke oplossing is.

De woorden die jij gebruikt heeft veel invloed op hoe jij je voelt en bijvoorbeeld jouw lichaamshouding. Veranderingen in woordgebruik kan hierin al veel teweegbrengen. Wij onderzoeken het samen!  

Lees hier meer over andere therapievormen.

Voordelen van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Een vorm van therapie dat is gericht op jouw verbale en non-verbale communicatie. Onze gebruik van woorden heeft invloed op onze brein en daarmee ook bepalend voor onze mentale en fysieke klachten.