Psychologenpraktijk GOB Amsterdam Oost

Psychologen- & therapeutenpraktijk

GOB Amsterdam-Oost

Psychologen- en therapeutenpraktijk amsterdam-oost
Over mij 

– Simone van den Bosch

Ik werk cliëntgericht. Dat houd ik dat we altijd kijken vanuit jouw gevoel, emoties en gedachten. In samenspraak kijken we concreet en oplossingsgericht wat jij nodig hebt. Omdat ik meerdere therapieën beheers zijn er vele mogelijkheden waarmee ik jou kan helpen. 

Je bent bij mij welkom in mijn praktijk gelegen in Amsterdam Stadshart centrum. Heb je voorkeur voor online therapie? Dat kan bij Moniek. Lees hier meer over Moniek. Wil je meer weten over de psychologen- en therapeutenpraktijk kan dat hier

Simone psycholoog Amsterdam

Ik help je graag!

"Jouw gevoel, emoties en gedachten staan centraal"

Specialicaties

Opleidingen