Psychologenpraktijk GOB Amsterdam Oost

Psychologen- & therapeutenpraktijk

GOB Amsterdam-Oost

Psychologen- en therapeutenpraktijk amsterdam-oost

Therapie 

– Psychologenpraktijk GOB Amsterdam-Oost

Waarmee kun je terecht bij GOB Amsterdam-Oost? Als je wat voor manier dan ook vastloopt, kan het zijn dat je meerdere mentale en/of fysieke klachten ervaart. Dit kan zijn angst, somberheid, stress/burn-out, snel geïrriteerd zijn, onzekerheid of schaamte. Herken jij deze en wil je graag hulp, neem dan contact met mij op. 

Er zijn een tal van zowel mentale evenals fysieke klachten mogelijk. Wellicht zie je jouw klacht(en) er niet tussen staan en wil je wel graag hulp. Je bent dan van harte welkom om tijdens een kennismakingsgesprek hierover te overleggen. Zo kunnen we samen kijken of ik iets voor je kan betekenen. Zo niet, kijk ik met je mee of ik je naar de juiste psycholoog of therapeut kan doorverwijzen.  

Psychosociale therapie & counselling

Gesprekstherapie waarmee je tot de kern van jouw hulpvraag kan komen. Je problemen worden overzichtelijk van waaruit je weer grip kan krijgen. 

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Een vorm van therapie dat is gericht op jouw verbale en non-verbale communicatie. Onze gebruik van woorden heeft invloed op onze brein en daarmee ook bepalend voor onze mentale en fysieke klachten. 

De Rationeel emotieve training (RET)

RET is een vorm van cognitieve gedragstherapie. Bij toepassing van deze therapie wordt het gekeken naar het gedrag en de invloed hiervan. 

Coaching

Vanuit je hulpvraag kijken naar wat je al bezit om de volgende stap te maken. 

Mindfulness

Bewustzijn krijgen van je huidige ervaring om meer in het moment te zijn. Hierdoor kan je onder andere afstand nemen van je gedachtes.