Psychologenpraktijk GOB Amsterdam Oost

Psychologen- & therapeutenpraktijk

GOB Amsterdam-Oost

Psychologen- en therapeutenpraktijk amsterdam-oost

Werk en studie- gerelateerde problemen

– bij psychologenpraktijk Amsterdam-Oost

De fase in je leven waarin studie en werk een centrale plek innemen, kan een intense fase zijn. Een fase waarin jezelf ontdekt, jezelf volop ontwikkeld. Dit kan ook zorgen dat je wordt geconfronteerd met patronen die terugkeren en je belemmeren.

Gevoelens kunnen je overvallen. Misschien zorgt dit voor angst, onzekerheid en begin je daardoor steeds meer moeite te hebben om nog te genieten. Als je studeert, leer je sociale contacten op te bouwen en te ouderhouden. Dit kan best een zoektocht zijn, wat en wie vind je eigenlijk leuk? En waarom, is dit omdat je blij van iemand wordt, of omdat veel meer mensen hier ook voor kiezen. Dit soort afwegingen zijn bijna niemand vreemd, het is menselijk om je aan te passen aan de grote groep en fijn om ergens bij te horen. Toch kan dit zorgen voor onzekerheid en angst om keuzes te maken.

Ook op het werk kan er veel op je afkomen. Een mooie carrière, waarin veel mogelijkheden geboden worden, wat een kansen, je hebt het gevoel dat je aan alles mee wilt en moet doen. Dit is het moment! Hoe zorg je dan voor de juiste balans, zet je jouw talenten het beste in? En bewaak je jouw grenzen. Zorgt dit bij jou voor spanning, loop je hierin vast en wil je hier met iemand over praten, neem dan contact met ons op.

Of bemerk je iets anders aan jezelf? Samen onderzoeken wij wat jouw volgende stap zou kunnen zijn. Ben je benieuwd naar de therapievormen die ik aanbied, kijk dan hier

Werk en studie- gerelateerde problemen