Psychologenpraktijk GOB Amsterdam Oost

Psychologen- & therapeutenpraktijk

GOB Amsterdam-Oost

Psychologen- en therapeutenpraktijk amsterdam-oost

Zinsgeving 

– Psychologenpraktijk Amsterdam-Oost

Soms is het niet duidelijk waarvoor we het doen, waarom we leven en/of wat kan jij bieden in dit leven. Vragen wat houdt zinsgeving in en hoe verhoud dat tot mij, wie ben ik en wanneer doe ik er toe? Therapie bij Amsterdam-Oost kan jou helpen hierop antwoorden te vinden.

We hebben de neiging om alles in ons leven belangrijk te vinden en met name iets moeten bieden in het leven. Wat maakt het leven nou echt belangrijk en welke rol speel jij in deze samenleving zijn wellicht vragen die jij hebt. Of wellicht heb je de vraag ‘Hoe significant’ ben ik en hoe ziet mijn rol eruit. Of wellicht heb jij hele andere vragen als het draait om zinsgeving. Het is een breed begrip. Misschien herken jij je meer in het volgende; Het kan zijn dat je door alle afleidingen kwijt bent geraakt waar het jou echt om gaat. Wie ben jij? Wat vind jij belangrijk? Is voor jou de essentie van het leven?

Dit zijn niet simpele vragen om direct te beantwoorden.  En daarom kijk ik graag met je mee. Laten we samen in gesprek gaan en bespreken wat voor jou belangrijk is. Wat zijn jouw aangeleerde waarden en normen en sta jij hier nog steeds achter? Als je dit steeds helderder krijgt, kan je je gedachten, houding en gedrag en jouw leven hierop aanpassen. Hierdoor zal het dan steeds meer voelen dat je doet waar het jouw echt om gaat.

Vragen waarmee jij mogelijk mee kan zitten